POPADSMP3

Υπάρχει ένα πανεπιστήμιο παγωτού στην Ιταλία που σας μαθαίνει να φτιάχνετε παγωτό

Στο πανεπιστήμιο παγωτού Καπριτζάνι στην μικρή πόλη Anzola dell’Emilia στην Μπολόνια μπορείτε να γίνετε ειδικοί στην παρασκευή παγωτού μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων μόλις 4 εβδομάδων. Από την εκμάθηση την διαφοράς μεταξύ παγωτού και τζελάτο (περισσότερο γάλα λιγότερη κρέμα) μέχρι το να μάθετε να φτιάχνετε καταπληκτικές γεύσεις στρατσιατέλλα, φιστίκι και νουτέλα το πανεπιστήμιο παγωτού υπόσχεται να σας μάθει όλα τα μυστικά και να σας κάνει τους καλύτερους στον τομέα του παγωτού. Το πανεπιστήμιο Καπριτζάνι ιδρύθηκε το 2003 ως «εκπαιδευτικός βραχίονας» της Καπριτζάνι: μιας Ιταλικής εταιρίας γνωστής για την παραγωγή παγωτών. Το 2013 το πανεπιστήμιο ξεκίνησε το εντατικό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, το οποίο περιλαμβάνει 3 εβδομάδες κατάρτισης και πρακτικής άσκησης και 1 εβδομάδα δουλειά σε ένα παγωτατζίδικο στην Ιταλία. Ο Σάμουελ Κελερστάιν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2014 και 18 μήνες μετά άνοιξε το δικό του παγωτατζίδικο στην Φλόριντα και ο Κ ...

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις